030 661 651
Enostavno. Prijazno. Učinkovito. Uporabno.

Prenovljen portal Svetloba.si!
Naša "svetlobica" je dobila osveženo podobo ter precej vsebinskih novosti. Preveri na www.svetloba.si in nam pomagaj širiti Svetlobo :) Meditacija | Joga | Pilates | Alternativna medicina | Ples

Poveži se z energijo zemlje!
Pred kratkim smo spoznali novo "tehniko" imenovano ozemljitev (ang. grounding ali earthing). Izvedli smo meritve in bili nad rezultati navdušeni. Tako je nastal portal ozemljitev.si. Preberi več »

Elumina CMS 3.0
Sistem za samostojno urejanje spletne strani Elumina CMS je sedaj še priročnejši in bolj fleksibilen. Namenjen je tako enostavnim spletnim stranem, še posebej pa zažari pri kompleksnejših projektih.

"Sveže"

  • 20. februar 2018
    Imate idejo za zanimiv, zabaven, perspektiven, oh in sploh super duper spletni projekt in iščete partnerja za izvedbo? Imate zelenjavni vrt poln plevela in potrebujete nekoga, da vas reši tega čudovitega zelenja? Ali pa potrebujete čizi življenjski nasvet?
  • Potem ste prišli na pravo mesto!
POŠLJITE SPOROČILO
in nam sporočite vaše tegobe :) *

* Če sporočilo pošljete še danes, ne bo nič drugače, kot če ga pošljete jutri... ali pač?

Naša zgodba

Elumina se ukvarja z izvedbo spletnih projektov. Od svetovanja, načrtovanja, pridobitve oblikovne rešitve, programiranja, optimizacije, spletnega gostovanj ter trženja.

Stremimo k iskanju enostavnih, učinkovitih ter vizualno privlačnih rešitev, pri čemer nas vodi veselje do dela ter želja po kreativnosti. Desetletje izkušenj nam omogoča, da smo pri svojem delu strokovni ter da razvijamo kvalitetne in resnično uporabne rešitve. Želimo, da je vsako srečanje z našimi produkti prijetno doživetje ter da z njimi dosegate željene rezultate. Posebno pozornost namenjamo tudi odnosu do strank. Spoštovanje in zaupanje sta le dve vrlini na katerih gradimo naše sodelovanje.

Matjaž Plevel,

spletni razvijalec in direktor Elumine

Matjaž ima na področju razvoja spletnih strani in aplikacij že več kot 15 let izkušenj. Veliko teh je pridobil pri delu v enem izmed vodilnih podjetij na področju spleta. Sodeloval je pri vrsto večjih projektov, tako za slovensko kot tuja tržišča. Od leta 2008 uspešno vodi svoje podjetje. Razvil je lastni sistem za samostojno urejanje spletnih strani Elumina CMS, ki poganja že številne spletne strani. V zadnjem času usmerja svoj fokus primarno v razvoj lastnih produktov pri katerih združuje tudi svojo drugo strast - raziskovanje čudeža življenja.

  S podjetjem Elumina sva začeli sodelovati pred skoraj dvema letoma, ko sva z odprtjem trgovine potrebovali enostavno in lepo spletno stran. Imeli sva srečo, da sva našli... več »
  S podjetjem Elumina sva začeli sodelovati pred skoraj dvema letoma, ko sva z odprtjem trgovine potrebovali enostavno in lepo spletno stran. Imeli sva srečo, da sva našli tako fleksibilno, pošteno in strokovno podjetje, s posluhom za stranke, kot je Elumina. Oblikovno in vsebinsko je stran narejena točno po najinih željah, zelo enostavna je za uporabo, posodabljanje, odprta za spremembe. Popravki so se hitro rešili, komunikacija med nami pa je še vedno sproščena in zabavna, zato je tudi sodelovanje preraslo v dobre partnerske odnose, na kar sva posebno ponosni. Elumino bi priporočili vsakomur, ki bi za normalen strošek želel dobiti izdelek odlične kvalitete! Brez heca! :)
Mina in Maša Zupančič, Trgovina Mangala