030 661 651
Enostavno. Prijazno. Učinkovito. Uporabno.

Poveži se z energijo zemlje!
Pred kratkim smo spoznali novo "tehniko" imenovano ozemljitev (ang. grounding ali earthing). Izvedli smo meritve in bili nad rezultati navdušeni. Tako je nastal portal ozemljitev.si. Preberi več »

Prenovljen portal Svetloba.si!
Naša "svetlobica" je dobila osveženo podobo ter precej vsebinskih novosti. Preveri na www.svetloba.si in nam pomagaj širiti Svetlobo :) Meditacija | Joga | Pilates | Alternativna medicina | Ples

Iščeš kaj?

"Predno se lotiš iskanja,

preveri ali to kar iščeš 

resnično potrebuješ."

POŠLJITE SPOROČILO
če se iskanje kljub temu nadaljuje :)

Naša zgodba

Elumina se ukvarja z izvedbo spletnih projektov. Od svetovanja, načrtovanja, pridobitve oblikovne rešitve, programiranja, optimizacije, spletnega gostovanj ter trženja.

Stremimo k iskanju enostavnih, učinkovitih ter vizualno privlačnih rešitev, pri čemer nas vodi veselje do dela ter želja po kreativnosti. Desetletje izkušenj nam omogoča, da smo pri svojem delu strokovni ter da razvijamo kvalitetne in resnično uporabne rešitve. Želimo, da je vsako srečanje z našimi produkti prijetno doživetje ter da z njimi dosegate željene rezultate. Posebno pozornost namenjamo tudi odnosu do strank. Spoštovanje in zaupanje sta le dve vrlini na katerih gradimo naše sodelovanje.

Matjaž Plevel,

spletni razvijalec in direktor Elumine

Matjaž ima na področju razvoja spletnih strani in aplikacij že več kot 15 let izkušenj. Veliko teh je pridobil pri delu v enem izmed vodilnih podjetij na področju spleta. Sodeloval je pri vrsto večjih projektov, tako za slovensko kot tuja tržišča. Od leta 2008 uspešno vodi svoje podjetje. Razvil je lastni sistem za samostojno urejanje spletnih strani Elumina CMS, ki poganja že številne spletne strani. V zadnjem času usmerja svoj fokus primarno v razvoj lastnih produktov pri katerih združuje tudi svojo drugo strast - raziskovanje čudeža življenja.

  Matjažu sem projekt zaupal isti dan, ko sva se spoznala. Da je tehnično kompetenten sem lahko presodil. Posel spletnega razvoja poznam toliko, da so bila moja vprašanja... več »
  Matjažu sem projekt zaupal isti dan, ko sva se spoznala. Da je tehnično kompetenten sem lahko presodil. Posel spletnega razvoja poznam toliko, da so bila moja vprašanja vezana predvsem na rok izvedbe, fazo razhroščevanja ter kasneje podpora pri nadaljnem razvoju.
S svojo intuitivno odločitvijo sem danes, več kot leto dni po uspešni splavitvi projekta, zadovoljen vsaj toliko, kot z odličnim odnosom in nivojem storitev tima Elumina.
Blaž Branc, manager Uplifting records