030 661 651
Enostavno. Prijazno. Učinkovito. Uporabno.

Prenovljen portal Svetloba.si!
Naša "svetlobica" je dobila osveženo podobo ter precej vsebinskih novosti. Preveri na www.svetloba.si in nam pomagaj širiti Svetlobo :) Meditacija | Joga | Pilates | Alternativna medicina | Ples

Poveži se z energijo zemlje!
Pred kratkim smo spoznali novo "tehniko" imenovano ozemljitev (ang. grounding ali earthing). Izvedli smo meritve in bili nad rezultati navdušeni. Tako je nastal portal ozemljitev.si. Preberi več »

Elumina CMS 3.0
Sistem za samostojno urejanje spletne strani Elumina CMS je sedaj še priročnejši in bolj fleksibilen. Namenjen je tako enostavnim spletnim stranem, še posebej pa zažari pri kompleksnejših projektih.

"Sveže"

  • 20. februar 2018
    Imate idejo za zanimiv, zabaven, perspektiven, oh in sploh super duper spletni projekt in iščete partnerja za izvedbo? Imate zelenjavni vrt poln plevela in potrebujete nekoga, da vas reši tega čudovitega zelenja? Ali pa potrebujete čizi življenjski nasvet?
  • Potem ste prišli na pravo mesto!
POŠLJITE SPOROČILO
in nam sporočite vaše tegobe :) *

* Če sporočilo pošljete še danes, ne bo nič drugače, kot če ga pošljete jutri... ali pač?

Naša zgodba

Elumina se ukvarja z izvedbo spletnih projektov. Od svetovanja, načrtovanja, pridobitve oblikovne rešitve, programiranja, optimizacije, spletnega gostovanj ter trženja.

Stremimo k iskanju enostavnih, učinkovitih ter vizualno privlačnih rešitev, pri čemer nas vodi veselje do dela ter želja po kreativnosti. Desetletje izkušenj nam omogoča, da smo pri svojem delu strokovni ter da razvijamo kvalitetne in resnično uporabne rešitve. Želimo, da je vsako srečanje z našimi produkti prijetno doživetje ter da z njimi dosegate željene rezultate. Posebno pozornost namenjamo tudi odnosu do strank. Spoštovanje in zaupanje sta le dve vrlini na katerih gradimo naše sodelovanje.

Matjaž Plevel,

spletni razvijalec in direktor Elumine

Matjaž ima na področju razvoja spletnih strani in aplikacij že več kot 15 let izkušenj. Veliko teh je pridobil pri delu v enem izmed vodilnih podjetij na področju spleta. Sodeloval je pri vrsto večjih projektov, tako za slovensko kot tuja tržišča. Od leta 2008 uspešno vodi svoje podjetje. Razvil je lastni sistem za samostojno urejanje spletnih strani Elumina CMS, ki poganja že številne spletne strani. V zadnjem času usmerja svoj fokus primarno v razvoj lastnih produktov pri katerih združuje tudi svojo drugo strast - raziskovanje čudeža življenja.

  Mojster Plevel iz podjetja Elumina se je javil prvi, ko sem iskala človeka, ki bi oblikovalkine rešitve za mojo spletno stran spravil na internet. Ponudil je zelo sprejemljive... več »
  Mojster Plevel iz podjetja Elumina se je javil prvi, ko sem iskala človeka, ki bi oblikovalkine rešitve za mojo spletno stran spravil na internet. Ponudil je zelo sprejemljive pogoje in se potrudil z razlago terminologije, ki mi je docela tuja. Prosim, kdo pa je že slišal za CMS in taka jajca? Dah! Ko smo se lotili dela, smo delali hitro in temeljito, komunikacija pa je tekla popolnoma mirno in brez stresa, kar izrazito cenim. Stvar smo poštimali v rekordnem času, pri čemer mi ni osivel niti en sam las (pričakovala sem, da bom prisiljena žrtvovati vsaj tri), prav nasprotno: precej novega sem se naučila, mojster Plevel pa je skozi ves proces svoje delo opravil skrajno profesionalno, zavzeto ter predvsem kar se da učinkovito. Ko gre za opisovanje dela s programerjem, sem mislila, da takle stavek ne bo stekel spod moje tipkovnice, toda: bilo mi je v užitek. Mojstra Plevela toplo priporočam. Človek obvlada svoj posel.
Anja Golob, anjagolob.org