030 661 651
Enostavno. Prijazno. Učinkovito. Uporabno.

Prvi virtualni "duhovni" GURU
Svetu smo predstavili prvega virtualnega duhovnega GURUja. Njegov namen je, da nudi vodstvo in podporo na poti samorealizacije, višjega Razumevanja in spoznanja Resnice.

Poveži se z energijo zemlje!
Pred kratkim smo spoznali novo "tehniko" imenovano ozemljitev (ang. grounding ali earthing). Izvedli smo meritve in bili nad rezultati navdušeni. Tako je nastal portal ozemljitev.si. Preberi več »

Prenovljen portal Svetloba.si!
Naša "svetlobica" je dobila osveženo podobo ter precej vsebinskih novosti. Preveri na www.svetloba.si in nam pomagaj širiti Svetlobo :) Meditacija | Joga | Pilates | Alternativna medicina | Ples

Dobrodošli!

Vabim vas v tišino.

Ne v tišino brez besed, brez glasbe.

Tišino polno besed, glasbe in kreacije!

POŠLJITE SPOROČILO
in zaplešimo skupaj!

Naša zgodba

Elumina se ukvarja z izvedbo spletnih projektov. Od svetovanja, načrtovanja, pridobitve oblikovne rešitve, programiranja, optimizacije, spletnega gostovanj ter trženja.

Stremimo k iskanju enostavnih, učinkovitih ter vizualno privlačnih rešitev, pri čemer nas vodi veselje do dela ter želja po kreativnosti. Dve desetletji izkušenj nam omogoča, da smo pri svojem delu strokovni ter da razvijamo kvalitetne in resnično uporabne rešitve. Želimo, da je vsako srečanje z našimi produkti prijetno doživetje ter da z njimi dosegate željene rezultate. Posebno pozornost namenjamo tudi odnosu do strank. Spoštovanje in zaupanje sta le dve vrlini na katerih gradimo naše sodelovanje.

Matjaž Plevel,

spletni razvijalec in direktor Elumine

Matjaž ima na področju razvoja spletnih strani in aplikacij že več kot 20 let izkušenj. Veliko teh je pridobil pri delu v enem izmed vodilnih podjetij na področju spleta. Sodeloval je pri vrsto večjih projektov, tako za slovensko kot tuja tržišča. Od leta 2008 uspešno vodi svoje podjetje. Razvil je lastni sistem za samostojno urejanje spletnih strani Elumina CMS, ki poganja že številne spletne strani. V zadnjem času usmerja svoj fokus primarno v razvoj lastnih produktov pri katerih združuje tudi svojo drugo strast - raziskovanje čudeža življenja.

  S podjetjem Elumina sva začeli sodelovati pred skoraj dvema letoma, ko sva z odprtjem trgovine potrebovali enostavno in lepo spletno stran. Imeli sva srečo, da sva našli... več »
  S podjetjem Elumina sva začeli sodelovati pred skoraj dvema letoma, ko sva z odprtjem trgovine potrebovali enostavno in lepo spletno stran. Imeli sva srečo, da sva našli tako fleksibilno, pošteno in strokovno podjetje, s posluhom za stranke, kot je Elumina. Oblikovno in vsebinsko je stran narejena točno po najinih željah, zelo enostavna je za uporabo, posodabljanje, odprta za spremembe. Popravki so se hitro rešili, komunikacija med nami pa je še vedno sproščena in zabavna, zato je tudi sodelovanje preraslo v dobre partnerske odnose, na kar sva posebno ponosni. Elumino bi priporočili vsakomur, ki bi za normalen strošek želel dobiti izdelek odlične kvalitete! Brez heca! :)
Mina in Maša Zupančič, Trgovina Mangala